Online Marketeer at Vol-Gas Marketing BV

Automotive agency zoekt online marketeer

Ben jij die online marketeer die graag wat extra gas geeft? Die begrijpt waarom mensen gek zijn op auto’s en autosport, maar die misschien zelf geen auto heeft? Kom gerust eens praten bij Vol-Gas. Als automotive agency van Nederland helpen we de grote jongens in de branche te scoren met vernieuwende en baanbrekende social-media-campagnes.

 

Dat we succesvol zijn in ons werk, blijkt wel uit onze acceleratiecijfers: onze omzet verdubbelt elke maand. Als je net zo hard wilt groeien als wij, nodigen we je graag uit voor de ‘ride of your life’.

 

Droombaan voor de online marketeer die meer wil
Als online marketeer bij Vol Gas ben je zeker geen kleine schakel binnen een groot proces. Van a tot z ben jij – conceptueel en praktisch – verantwoordelijk voor het marketingsucces van onze klanten. Je adviseert ze, werkt samen aan de creatieve concepting, ontwerpt en edit de content, richt de klantfunnel in, zorgt voor de rapportage en stuurt continu bij.

 

Lol staat voorop in je werk. Zo is het een feestje om te werken met onze designers. Samen staan jullie voor creatieve campagnes – paid en unpaid – met gave designs, pakkende content en slim gekozen beeldmateriaal. Als je afwisseling belangrijk vindt, graag meebouwt aan het leukste marketingbedrijf van Nederland én impact wilt maken in de automotive, dan zit je goed bij Vol Gas.

Om op volle snelheid van start te gaan, heb jij wel de juiste bagage nodig:

Je bent tekstueel en communicatief sterk, en hebt een creatieve en klantgerichte mindset.

Je oppert graag nieuwe ideeën en vindt het fijn als je mening gewaardeerd wordt.

Online marketing heeft geen geheimen voor jou.

Je beheerst Google Analytics en hebt ervaring met het inrichten van landingspages/forms.

Je bent tekstueel en communicatief sterk, en hebt een creatieve en klantgerichte mindset.

Je woont maximaal dertig minuten van het Vol Gas-kantoor in Wormerveer.

Je hebt een rijbewijs.

Om op volle snelheid van start te gaan, heb jij wel de juiste bagage nodig:

Een fulltime job die voelt als een parttime job

Een goed beginsalaris en 25 tot 30 vakantiedagen

Een reiskostenvergoeding

Elke maand een training

Wat het werken bij Vol Gas zo leuk maakt.

We bouwen mee aan jouw succes, zodat je kunt doorgroeien. Onze klanten waarderen je werk – gemiddeld met een 9 of hoger. Je krijgt ‘speeltijd onder werktijd’, zodat je zelf projecten kunt opzetten of uitvoeren. Je werkt in een omgeving die in het teken staat van leren van elkaar en leren van fouten. We hebben elke maand een teamuitje. (Zien we je binnenkort in onze sloep?)